Kontakta oss:

Namn: NGU Hälsa & Event AB

Tel: +46733303077

Email: claudia@wedemo.se 
 

Adress​​: Mörbytorpsvägen 307
            186 94 VALLENTUNA

Organisations nr​​: 5592010663

Innehar  F-skattsedel

Bankgiro nr​: 630-1451

Plusgiro nr: 93 67 38 -4  

Personlig Träning

Till oss vänder du dig för att sätta dig själv i fokus, den viktigaste investeringen du gör är nämligen på dig själv! Med expertis och professionalitet tar vi dig vidare från nuläge till önskeläge med träning och coachning. För att få optimal träningsresultat så är återhämtning och kost viktiga faktorer som ger din träning fulla stöd. Du får inspiration och ta del av det senaste av forskning inom hälsa och vetenskap. Vi vägleder dig till ett långsiktigt resultat!

Vi föreläser om träning och kost, allt från en timme till en föreläsningsdag, vi kan komma till ditt företag eller ni kan komma till oss. Kontakta oss för detaljer om träningspass, träningsprogram, träningsupplägg eller föreläsning om träning- och kost. Du får tips och råd om hur din arbetsdag kan anpassas eller hur man får in träning som en naturlig del av ens vardag. ​

 

Hos oss kan du välja att träna privat eller par, liten grupp och stor grupp. Exempel på inriktning av pass: 

Rumpa & Ben

Backintervaller

Mammastark

Utegym

Familjeträning

Samba

Vandring

Falltrygghet för äldre, läs här! 

Fallkompetens för arbetslivet. Krav anslutna till AFA Försäkring - Lämna intresseanmälan!

Fri konsultation

 

Möt din personliga tränare via en fri konsultation inför Personlig träning. Här samlar vi in information om dig gällande mål, delmål, fysiska erfarenheter och eventuella skador. Med vetskap om hur din träning, kost och målsättning ser ut tar vi fram en anpassad tränings progression.

Personlig träning

Du får en individuellt anpassad träning till dig. Du får FMS rörelseanalys, skräddarsydd framtagning av träningsupplägg, personlig träning, uppföljning och coachning

PT liten grupp

 

För dig som gillar träna tillsammans med andra och gillar uppföljningar på din fysik, vägning och mättning. Minska risken för skador och förbättra din prestation i vardagen och i idrotten. Du tränar balans, rörlighet, kondition, styrketräning och koordination.

Företag, skola, förening och grupper

Boka prova-på, teambuilding, workshop, kurs, invigning, projektledning av event, mässor och läger. Vi skräddarsyr paket till er. 

Självförsvar

Lär dig grunderna i självförsvar. Du får inspiration från olika kampsporter. Det finns påbyggnadskurser med självförsvar. 

Du får lära dig grundprincipen, närvaro, kroppshållning, larma, agera tidigt, och självförsvarstekniker.

Vi tar emot friskvårdsbidrag?

Actiway_2-NGU_Hälsa_&_Event.jpg
Wellnetlogga.jpg
mf-banner-wide-468x60.jpg